RİZE İYİDERE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn.Tarık ER'in mesajı

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn.Tarık ER'in mesajı

 

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 101. yılında idealleri ve hedefleri en yüksek olan genç arkadaşlarım,onları yetiştiren değerli velilerim ve büyük emek ve fedakârlıkla öğrencilerini hayata hazırlayan kıymetli meslektaşlarım.Hepinizi en kalbî duygularla selamlıyor ve sevgilerimi sunuyorum. Okullarımıza tekrardan hoşgeldiniz.

Yüce Yaratıcının en değerli varlık olarak tanımladığı insanı;eğitim ve öğretimle gelişimine katkı sağlayarak kalplerine de dokunabilen meslektaşlarımı yürekten kutluyorum.

Çok iyi biliyoruz ki; yüreğimizde taşıdığımız vatan sevgisini, bayrak aşkını, yüksek imanı, mesleğe duyduğumuz büyük aşkla yoğurarak bir nebze olsun vatanımıza borcumuzu ödemenin gayreti içinde olacağız. Dün bizleri bir öğretmen şekillendirirken bugün biz de aynı şekilde gelecek kuşakları şekillendirme sorumluluğu taşımaktayız. Yapacağımız en küçük bir hata geleceğimiz için onarılamaz yıkımlara neden olabilir. 

Sevgili gençler ! geleceğimizin umudu, gücü, varlığı sizlersiniz.

Sizlerin, geleceğin bilim insanları, sanatçıları, öğretmenleri, sporcuları ve daha niceleri olacağınızdan asla şüphemiz yoktur.

Siz tatildeyken, biz sizler için mesai mefhumu gözetmeden eğitim kurumlarımızı eğitim öğretim yılına hazırlamak, eksikleri tamamlayabilmek için tatilimizden feragat ettik. Bu sebeple bizimle beraber emek veren, mesai harcayan fedakar okul müdürlerimi de yürekten kutluyorum. 

Dün olduğu gibi bugün de güçlü kadromuzla yüksek hedeflere ulaşacağımıza, çalışmalarımızı zaferle taçlandıracağımıza inancımız tamdır. Bu vesile ile 2023-2024 eğitim öğretim yılının ülkemize, milletimize güzellik ve başarı getirmesini diliyor yöneticilerimi, öğretmenlerimi, velilerimi ve öğrencilerimi sevgiyle selamlıyorum.

Fethiye Mahallesi Yalıboyu Caddesi No5/A İyidere/Rize - TEL 04643213310 TEL 04643212004

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.